Για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν το καλό φαγητό και όχι μόνο
 
 

 

 
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
 
 

Προφίλ | Εστιατόριο - Ταβέρνα Πέργκολα στα Χανιά, Κρήτη

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, κοντά στην πλαζ των Αγ. Αποστόλων, με θέα στην θάλασσα βρίσκεται το εστιατόριο Πέργκολα. Η Πέργκολα δεσπόζει σε μια ειδυλιακή, υπερυψωμένη τοποθεσία, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με πανέμορφους κήπους γεμάτους τριανταφυλλιές. Ο χώρος δένει υπέροχα τα παραδοσιακά κρητικά στοιχεία, με τα ανοιχτά χρώματα και τις αποχρώσεις του ξύλου, μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων από τα τριαντάφυλλα, δημιουργώντας σας μια ανάλαφρη αίσθηση.

Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο κύριος Στέλιος. Με 35 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας έχει δημιουργήσει ένα πληρέστατο μενού για όλα τα γούστα, προσφέροντας αυθεντικά ελληνικά και διεθνή πιάτα. Τηρώντας αυστηρά την κρητική γευστική παράδοση σε συνδιασμό με μια σύγχρονη ευρωπαϊκή αντίληψη δημιουργεί συνταγές που θα πείσουν και τον πιο αυστηρό κριτή.

Χρησιμοποιώντας μόνο εκλεκτά τοπικά προϊόντα όπως τα κηπευτικά και τα κρεατικά, σπιτικό ελαιόλαδο και το δικό μας χύμα κρασί φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε στον επισκέπτη μας τις γνήσιες κρητικές γεύσεις και φυσικά μια γνήσια κρητική κουζίνα.

 
 
Για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν το καλό φαγητό και όχι μόνο
 
 
 
 
Εστιατόριο Πέργκολα, Αγ. Απόστολοι, Χανιά, Κρήτη
Μακρύς Τοίχος, Ν. Κυδωνία, ΤΚ: 73100, Τηλ.: 28210 - 33473
e-mail.: pergolarestaurant.gr@gmail.com
www.pergolarestaurant.gr
 
   
   
 
GalaxyNet Design 2009 © All Rights Reserved